teogankaartjes-kopen

Tickets & toegankaartjes

Concertkaartjes   Sportkaartjes  

Theaterkaartjes    Festivalkaartjes

TicketsPretparkenSlagharenlinks
toegankaartjes-bestellen-online

Toeganskaarten Tickets Concerten Festivals Sport Cultuur Recreatie Evenementen Voetbal Dance Theater Festivals attracties

toegankaartjes

 Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen

 en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft u hier samen met uw kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur, waar u met gemak een paar dagen van kunt genieten. Nieuw in 2017 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee u in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten.


In de 4D-film The Good, The Bad and A Horse voelt u de ruigheid van het landschap alsof u er midden in staat. Nieuw is ook de American Circus Show met een illusionist die onnavolgbare acts uitvoert. U gelooft niet wat u ziet! In deze enerverende show treden fietsende en rolschaatsende papegaaien op, schieten motoren zomaar uit een box tevoorschijn en laat clown Berty u met zijn buiksprekende struisvogel huilen van het lachen. In de show Dream Horses dagen paardendieven en indianenmeisjes elkaar uit terwijl ze balanceren op de rug van ronddravende paarden. Oranje ochtendzon, zonnig daglicht en de donkere nacht wisselen elkaar af, mysterieuze geluiden trekken u de prairie in! Deze paardenshow is voor veel bezoekers een onvergetelijke ervaring.


Een bezoek aan waterpark Aqua Mexicana mag natuurlijk niet ontbreken, een tropisch avontuur. Roetsj van een van de glijbanen, met uw eigen muziek en lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.


Overal proef u de sfeer van cowboys en indianen, van goudzoekers, pelsjagers en saloons. Vertier en vakantiegevoel gaan hand in hand. Maak er daarom gewoon een korte vakantie van. U kunt kiezen uit diverse Wild West-accommodaties. Slaap als een cowboy in een knusse Cowboy Cottage, de iets luxere Nevada- of Yellowstone-lodges of onze nieuwste aanwinst de Raccoon Lodge, met maar liefst drie slaapkamers. Overnachten kan ook in een Wigwam Deluxe of een Colorado. Slaapt u liever in uw eigen tent of caravan? Geen punt, er is een camping. In de avonduren kunt u genieten van de knusse familieavonden met bingo in de Music Hall. Voor kinderen is er in de weekenden en tijdens schoolvakanties een speciale kidsclub.